Friends talking in a café

Завршувајте работи, забавувајте се повеќе и бидете во контакт

Woman using a touch screen on her laptop

Завршувајте работи

Пријавете се со сметката на Microsoft за да синхронизирате сѐ што ви е потребно на уредот. Добијте бесплатен пристап до Office Online, Outlook, Skype, OneNote, OneDrive и друго.

Момче со контролер во раката игра Xbox Live на неговиот лаптоп.

Забавувајте се повеќе

Добијте го најдоброто од забавата со Xbox Live и Microsoft Store, персонализирано за вашите интереси. Лесно најдете ги омилените игри, апликации, музика, филмови и друго кога ќе се најавите на Microsoft.

Жена и нејзиното дете се смеат.

Бидете во контакт

Пријавете се за да бидете во контакт со луѓето што ви значат, без разлика дали е за работа или забава. Добивајте ХД-видеоповици и разменувајте пораки на Skype, контролирајте си го приемното сандаче со Outlook и сѐ тоа бесплатно.

Маж се качува на врв на планина.

Лесно и персонализирано

Важните датотеки секогаш ви се при рака, а параметрите за сметката се синхронизираат со сите уреди. Кога се пријавувате со сметката на Microsoft, сѐ е лесно.

Семејство седи на трпезариска маса.

Засилена безбедност

Уживајте во купување без грижи, напредни параметри за приватност, активна резервна копија во облак и во нашата безбедност од светска класа.

*Microsoft Rewards не е достапна на сите пазари.