Mirë se vjen në llogarinë tënde në Microsoft

Menaxho informacionin e llogarisë tënde, pajtimet, dhe parametrat e privatësisë dhe sigurisë për të marrë sa më shumë nga Microsoft.

Je i ri në Microsoft?

Fillo me produktet e Microsoft dhe më shumë.

Mëso më shumë

Siguria

Ndrysho një fjalëkalim, përditëso informacionin e sigurisë dhe mbaji të përditësuara detajet thelbësore të llogarisë.

Privatësia

Rishiko historinë e kërkimit, shfletimin dhe aktivitetin e vendndodhjes dhe më shumë.

Familja

Mbaje familjen më të sigurt në linjë dhe qëndroni të lidhur edhe kur jeni larg njëri-tjetrit.

Pagesat dhe faturimi

Përditëso informacionin e pagesës, kontrollo historinë e porosive, përdor kartat-dhuratë dhe merr ndihmë për faturimin.

Abonimet

Përtëri dhe menaxho shpejt pajtimet dhe shërbimet e parapëlqyera të Microsoft në një vend.

Pajisjet

Gjej, blloko ose fshi një pajisje me Windows 10 të humbur ose të vjedhur, planifiko një riparim dhe merr mbështetje.

Ndihma

Merr përgjigje dhe këshilla nga ekspertët për produktet dhe shërbimet e Microsoft.

Thjesht hyr dhe vazhdo përpara

Qasu në produktet dhe shërbimet e tua të parapëlqyera të Microsoft me vetëm një hyrje. Nga Office dhe Windows në Xbox dhe Skype, një emër përdoruesi dhe fjalëkalim të lidh me skedarët, fotografitë, njerëzit dhe përmbajtjen që të intereson më shumë.

Outlook

Emaili dhe kalendari së bashku. E gjitha që të nevojitet për të qenë sa më produktiv dhe më i lidhur, qoftë në shtëpi, në rrugë apo kudo tjetër.

Mëso më shumë

Skype

Teksti, zëri dhe videoja e Skype thjeshtojnë afrimin me njerëzit që kanë më shumë rëndësi në të gjitha pajisjet e tua.

Mëso më shumë

Microsoft Edge

Mënyra më e shpejtë për të kryer punën në ueb me tipare të integruara për të qëndruar i organizuar, për të bërë kërkime dhe për të zbuluar.

Mëso më shumë

Microsoft Bing

Tiparet inteligjente të kërkimit e bëjnë të shpejtë dhe të lehtë gjetjen e gjërave që të nevojiten, si përgjigjet, lajmet, argëtimi dhe më shumë.

Mëso më shumë

Xbox

Luaj lojërat e tua të preferuara në më shumë vende se kurrë. Hyr lehtësisht në lojërat, miqtë dhe komunitetin tënd përgjatë Xbox One, Windows 10 PC dhe celularit.

Mëso më shumë

Microsoft 365

Arri gjërat që kanë rëndësi për ty me Word, Excel, PowerPoint dhe më shumë. Çfarë do të bësh me versionin e ardhshëm të 365?

Mëso më shumë

OneDrive

Ruaj në mënyrë të sigurt dhe qasu te skedarët dhe fotografitë në të gjitha pajisjet e tua. Llogaria jote e Microsoft vjen me hapësirë magazinimi prej 5 GB dhe opsionin për të shtuar më shumë kur të duhet.

Mëso më shumë

Windows

Gjej, blloko ose fshi një pajisje me Windows 10 të humbur ose të vjedhur, planifiko një riparim dhe merr mbështetje.

Mëso më shumë

Surface

Lësho idetë e tua të mëdha me performancën, projektimet novatore të ekraneve me prekje dhe materialet me pagesë të pajisjeve Surface.

Mëso më shumë

Microsoft Store

Përjeto gjithçka që është e mundur me Microsoft, nga më të mirat e produktivitetit dhe krijimtarisë deri te lojërat dhe argëtimi.

Mëso më shumë

Cortana

Kurse kohë dhe qëndro i organizuar! Cortana ndihmon në përballimin e detyrave të përditshme, në mënyrë që të qëndrosh i përqendruar në gjërat që kanë më shumë rëndësi.

Mëso më shumë

MSN

Me MSN, informacioni që të pasuron jetën është i arritshëm në çdo moment të çdo dite.

Mëso më shumë